joi, 6 martie 2014

OFERTA LUNII MARTIE

1. Constituire societate comerciala si stabilire sediu social pe un an de zile 1600 lei 

In aceasta suma sunt incluse toate taxele de registru, gazduirea sediului social pe un an de zile, onorariu , redactare acte, depunere si ridicare dosar la ONRC.

2. Constituire societate comerciala cu doar 850 lei
pentru un asociat si 900 lei pentru 2 asociati
Tariful include : taxa de registru,  redactare acte, intocmire dosare, reprezentare in fata ONRC si onorariu 

3. Constituire PFA/II cu doar 450 lei. 


Tariful include :  taxa de registru, redactarea actelor, intocmirea dosarului, reprezentare in fata ONRC si onorariu avocat. 
Va putem oferi si sediul profesional pentru PFA, in cazul in care nu dispuneti de asa ceva. Sediul se poate incheia pe o perioada de 1 an. Pretul este de 50Euro/luna si se achita in avans pe 12 luni.


4. Daca aveti pana in 35 de ani si nu ati mai fost asociat in nicio firma avem oferta SRL - D, pentru care costurile totale sunt de 600 lei 


Tariful include : taxe Registrul  Comertului,redactare acte, întocmire dosar, reprezentare in fata ONRC si onorariu.

5. Pentru orice modificare la Registrul Comertului : majorare capital, suspendare activitate, reluare activitate, schimbare administrator, schimbare sediu social, extindere obiect de activitate, comisionul este de 200 lei pentru dosarele de cesiune comisionul este de 200 lei de etapa.

6. Infiintare Asociatie ONG - 1. 650 lei 


Tariful include :  onorariul pentru reprezentare in instanta, depunerea actelor, intcomire dosar, redactare acte, rezervare denumire, legalizarea hotararii de constiutire si inscrierea in registrul asociatiilor si fundatiilor.

 In cazul in care se doreste doar redactarea si atestarea actelor, fara reprezentare, costul este de 1.400 lei.

7. Inregistrare in scopuri de TVA, Inregistrare in Registrul Opertatorilor Intracomunitari (ROI), inregistrare EORI :  pentru fiecare varianta comisionul este de 350 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu